Ekmeği ucuza almanın yöntemi bulundu! Bunu yapmanız yeterli olacak

Ekmeği 1 TL ucuza almanın yöntemi Eskişehir’den duyuruldu. Eskişehir’de bir fırıncı çevreyi koruma teşvik amacıyla harika bir kampanyaya imza attı. Poşetini getiren 1 TL daha ucuz ekmek alabilecek.

14.03.2024-10:25 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-10:25) Ekmeği ucuza almanın yöntemi bulundu! Bunu yapmanız yeterli olacak

Özellikle vatandaşların evlerinden eksik etmediği; kahvaltı, öğlen, akşam yemeği fark etmeksizin her sofrada yer alan ekmeğin uygun fiyatlarla alınacağı yeni bir yöntem başladı. Eskişehir’de bir fırıncı uzun yıllardır devam ettirdiği ilginç bir kampanyayı tekrardan paylaştı. Çevreyi koruma teşvik amacıyla başlatmış olduğu kampanyası doğrultusunda poşetini getiren vatandaşlara 1 TL daha ucuz ekmek satışı yaptığını paylaştı.

Çevreyi koruma teşvik amacıyla kampanyayı devam ettiriyor 

Eskişehir'de uzun yıllardır devam eden hem ilginç hem de çevre dostu bir kampanya dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eskişehir’deki fırıncı esnaf kendi poşetini getiren vatandaşlara ekmeği daha ucuzdan sattığının duyurusunu yaptı. Uygun fiyatlarla ekmek almak isteyen vatandaşlar ise kendi poşetlerini götürerek, 1 TL daha indirimli ekmeklerini alabiliyorlar. Fırıncı esnafı olan Oğuzhan Akbal, vatandaşlara hem tasarruf sağlamak hem de çevre kirliliğini azaltmak için başlatmış olduğu bu kampanyayla poşetini getirenlere 1 TL daha indirimli ekmek satacağını duyurdu. Ekmek fiyatlarının gün geçtikçe yükselmesine rağmen fırıncı esnafı olsan Akbal, başlatmış olduğu kampanyasına uzun yıllardır devam ediyor. Müşterilerden olumlu tepkileri toplayan Akbal, uzun süre daha bu kampanyayı sürdüreceğini söylüyor.

Ekmeği ucuza almanın yöntemi bulundu! Bunu yapmanız yeterli olacak

Poşetini getirene ekmek 7 TL

Akbal çevre kirliliğinin önüne geçmek için başlatmış olduğu bu kampanyası ile vatandaşların çevre duyarlılığının artmasında yardımcı olmayı hedeflediğini dile getiriyor. Buna ek olarak vatandaşlara dayanışmanın da önemini vurguladığını dile getiren Akbal: “Poşet kullanımının azaltılması ile birlikte doğaya karşı sorumlu olduğumuz vazifeler aklımıza geliyor. Çevresel kaygıları gözeterek ekmek satışı gerçekleştiriyoruz.” sözlerini dile getiriyor

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal