Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan paylaşımı ile proje belli oldu! Dizi başlamadan yoğun ilgi gördüler

Televizyon ekranlarının sevilen iki ismi Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan'ın birlikte rol alacağı haberleri gündemde dolanması üzerine ikiliden paylaşım geldi. Genç isimlerin bir arada yer alacağı proje hakkında meraklar ise sürmeye devam ediyor.

25.07.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-11:57) Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan paylaşımı ile proje belli oldu! Dizi başlamadan yoğun ilgi gördüler

Genç isimler Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç yer aldıkları her dizi ve filmde başarılı performans göstermeleri üzerine izleyicilerin kalbini kazandılar. Son dönemlerde ikilinin aynı projede yer alacağı konuşulmaya başlaması üzerine sosyal medyadan o fotoğraf geldi. İşte, Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan'ın yer alacağı diziye dair detaylar haberimizde yer almaktadır. 

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın bir filmde birlikte kamera karşısına geçecekleri öğrenildikten sonra hiç birlikte fotoğrafları yayınlanmamıştı. Okuma provalarından da birlikte bir pozları çıkmadı. Ancak çekimleri kısa bir süre önce Assos’ta başlayan filmin setinden gelen ilk kare, hayranlarından beğeni yağmurları geldi. Sosyal medya üzerinden ikilinin enerjilerinin çok yüksek olduğu ve çok yakıştıkları yorumları gelmeye devam ediyor.

Sen İnandır yeni film

İkilinin yer alacağı film ise Sen İnandır olup Taff Pictures imzalı bir yapımdır. Dijital platform olan Netflix'te yayınlanacak olan filmin çekimleri bayram sonra hızlı bir şekilde başladı. Senaryosunu kaleme alan isim Selen Bağcı yönetmen koltuğunda ise  Fazilet Hanım ve Kızları,, İki Yabancı, 72. Koğuş gibi yapımlara da imza atan Murat Saraçoğlu ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmeni Evren Karabıyık Günaydın birlikte yer almaktadır. 

Sen İnandır film oyuncu kadrosu 

Ekin Koç - Deniz 

Ayça Ayşin Turan - Sahra

Zerrin Sümer, 

Yıldız Kültür,

Naz Çağla Irmak

Çağrı Çıtanak

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal