Ehliyet Sınavında Skandal: 6 Bin Liralık Kopya Düzeneği İle Yakalandı

Osmaniye'de ehliyet sınavına ses ve görüntü aktarımı yapan bir düzenek ile giren kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Göz altına alınan şahsın düzeneği 6 bin liraya internetten satın aldığı bilgisine ulaşıldı.

23.01.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-12:20)

Osmaniye'de e-sınav merkezinde ehliyet sınavına girmek için gelen A.K.’den şüphelenen polis ekipleri, şüphelinin üzerinde arama yaptı. Yapılan üst aramasında A.K.’nın üzerinde Wi-Fi destekli ses ve görüntü aktarımı yapan bir düzenek bulundu. 

GEÇEMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR YÖNTEME BAŞVURDUM 

Osmaniye'de ehliyet sınavına giren bir kişiden şüphelenen polis ekipleri arama çalışması yaptı. polis ekipleri yaptıkları üst aramasında kopya düzeneği buldu. Kopya düzeneği ile yakalan kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.


Göz altına alınan ve 6 bin liralık kopya düzeneği ile yakalanan A.K. ilk ifadesinde: "Kopya düzeneğini internet üzerinden 6 bin TL karşılığında satın aldım. Sınavı daha önce geçemediğim için böyle bir yönteme başvurdum." açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal