EGM Aşılama Programına Yeni Grubun Dahil Edildiğini Duyurdu! Güvenlik Görevlileri De Aşılanacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, aşılamaya dahil edilen yeni grubu açıkladı.

12.06.2021-00:32 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-00:32) EGM Aşılama Programına Yeni Grubun Dahil Edildiğini Duyurdu! Güvenlik Görevlileri De Aşılanacak

Aşılama programı tüm Türkiye’de devam ediyor. Programa her gün farklı meslek grupları dahil ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre güvenlik görevlileri, güvenlik şirket, eğitim kurumu yöneticileri ve uzman eğiticiler de aşılama programına dahil edildi. 

Sağlık Bakanlığınca başlatılan aşı seferberliğine her gün yeni meslek grupları dahil ediliyor. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, güvenlik görevlileri, güvenlik şirket, eğitim kurumu yöneticileri ve uzman eğiticiler yarından itibaren aşılanabilecek. Bu meslek grubu içerisinde yer alan vatandaşlar, enabiz.gov.tr internet sitesinden randevu alıp aşı olabilecek. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AŞI OLACAK GRUBU DUYURDU

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, ‘Ülke genelinde görev yapan 331 bin 491 özel güvenlik görevlisi, 2 bin 248 özel güvenlik şirket, eğitim kurumu ve alarm izleme merkezi yöneticisi ile özel güvenlik eğitim kurumlarında eğitim veren 3 bin 339 uzman eğitici öncelikli aşı uygulaması kapsamına alınmış olup, Sağlık Bakanlığı tarafından aşı randevuları tanımlanmıştır. Özel güvenlik görevlileri, uzman eğiticiler ve yöneticiler, enabiz.gov.tr internet sitesinden randevularını alabilecekler’ ifadelerine yer verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal