Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Öğrencilere Tatil Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatili mesajında öğrencilere "Lütfen, tatilde evlere, odalarınıza kapanmayın." dedi.

17.01.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-10:43)  Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Öğrencilere Tatil Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatili sebebiyle sosyal medya aracılığıyla videolu bir mesaj paylaştı. Selçuk, "Lütfen, tatilde evlere, odalarınıza kapanmayın." açıklamasını yaptı.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrencinin yarıyıl tatili bugün başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabı üzerinden, bugün başlayan yarıyıl tatiline yönelik görüntülü bir mesaj paylaştı.
Selçuk, söz konusu videoda "Sevgili çocuklar, sevgili gençler yarıyıl tatiline giriyorsunuz. Sizden küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen, tatilde evlere, odalarınıza kapanmayın. Hayat çok güzel, çok anlamlı ve çok derin bir kitap. Yeni şeyler keşfedin, yeni insanlar tanıyın, yeni yerlere gidin, dinlemediğiniz şarkılar dinleyin, daha önce yaslanmadığınız ağaçlara yaslanın, dokunmadığınız toprağa dokunun, insan okuduğuyla zenginleşir. Bu tatilde ve fırsat bulduğunuz tüm zamanlarda yaşamın sonsuz hazinesinden faydalanın. İyi tatiller olsun."diye konuştu.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal