Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Online Erişime Açık

Ege Üniversitesi merkez kütüphanesi kullanıcıların artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yayınlarını online erişime açtı.

02.05.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-16:13) Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Online Erişime Açık
Ege Üniversitesi merkez kütüphanesi, coronavirüs sürecinde bilim, sanat, tıp, tarih gibi bir çok alanda dünyaca ünlü elektronik dergi ve kitapları internet üzerinden erişime açtı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite olarak kullanıcıların artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmetleri bu yönde düzenlemeye başladıklarını aktardı.

Merkez kütüphanesinin abone olduğu tüm veritabanlarından ve deneme erişimine açılan tüm yeni elektronik kaynaklardan kullanıcıların yararlanmasını sağlamayı amaçladıklarını aktaran Budak, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda dünyaca ünlü birçok farklı alandaki elektronik dergi ve kitapları kullanıcıların hizmetine açtık. Ücretsiz erişim sağlanan elektronik kaynakları ve online eğitimleri tüm kullanıcılarımız kütüphane web sayfamızdan takip edebilecekler. Evden çalışmak durumunda olan öğrencilere ve araştırmacılara bilimsel çalışmalarında destek olabilmek amacıyla elektronik kaynaklarının tamamını veya bir kısmını belli bir süreliğine ücretsiz erişime açtık."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal