Efsane Vali’nin oğlu yerel seçimlerde mücadele edecek: Mehmet Kemal Yazıcıoğlu MHP’den aday gösterildi

Bir dönemin en çok sevilen belediye başkanlarından birisi olan ‘Efsane Vali’ lakaplı Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP’nin Tokat Belediye Başkan Adayı olarak yerel seçimlerde mücadele edecek. İşte detaylar…

11.01.2024-16:11 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-16:11) Efsane Vali’nin oğlu yerel seçimlerde mücadele edecek: Mehmet Kemal Yazıcıoğlu MHP’den aday gösterildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 55 ildeki belediye başkan adayları bugün açıklandı. Listede en çok dikkati çeken isimlerden birisi ise çalışkanlığı ve halk ile iç içe olmasıyla bir döneme damgasını vuran  ‘Efsane Vali’ lakaplı Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu oldu. Yazıcıoğlu, MHP tarafından Tokat Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Efsane Vali’nin oğlu Tokat’a aday oldu

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda Yazıcıoğlu’nun adaylığını şu sözlerle duyurdu:

MHP Tokat aday

"Tokatımızın Unutulmaz Valisi Merhum Büyüğümüz Recep Yazıcıoğlu’nun kıymetli evladı ve değerli kardeşimiz Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Sayın Genel Başkanımız tarafından kabul edilerek TOKAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI için başvurusunu tamamlamıştır. İnşallah şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal