Edin Visca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edin Visca hangi takımda ve bölgede oynuyor? Edin Visca hayatı ve biyografisi

Dün akşam birçok kanalda ortak yayınlanan Türkiye Tek Yürek programında bağışta bulunan futbolcu Edin Visca’nın hayatı ve biyografisi araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Edin Visca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edin Visca hangi takımda ve bölgede oynuyor? İşte Edin Visca hakkındaki detaylar...

16.02.2023-16:49 - (Son Güncelleme: 16.02.2023-16:49) Edin Visca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edin Visca hangi takımda ve bölgede oynuyor? Edin Visca hayatı ve biyografisi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyaları artarak devam ediyor. Dün akşam çok sayıda kanalda aynı anda yayınlanan Türkiye Tek Yürek programında önemli bir miktarda bağış toplandı. Bağış yapan isimler arasında yer alan Edin Visca’nın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Edin Visca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edin Visca hangi takımda ve bölgede oynuyor? 

Edin Visca kimdir, nereli ve kaç yaşında? 

Edin Visca, 17 Şubat 1990 tarihinde eski adıyla Yugoslavya olan Bosna Hersek’in Olovo şehrinde dünyaya geldi. Futbolculuk mesleğini yapan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu kariyerine Zeljeznicar takımı ile başladı. 

Edin Visca

2011-2012 sezonunun yaz transfer döneminde İstanbul BB’ye (Başakşehir) transfer olan Edin Visca, ara transfer döneminde İngiliz devi Arsenal’in dikkatini çekse de Türkiye’den ayrılmadı. 2022 yılına kadar formasını giydiği Başakşehir’de 2019-2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 

2022 yılının ara transfer döneminde Trabzonspor ile anlaşan Bosnalı futbolcu, bordo mavililerde de Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 

Edin Visca -1

Edin Visca hangi takımda ve bölgede oynuyor?

Bosna Hersek Milli Takımı’nda da forma giyen Edin Visca, şu anda Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da forma giyiyor. Yarın 33 yaşına girecek olan tecrübeli futbolcu sağ kanatta takımına katkı sağlıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal