EDHO Sabina Toziya Hastalığı Ne?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin Hayriye Anası Sabina Toziya EDHO veda etti. Peki EDHO'da Hayriye Anne Sabina Toziya'nın hastalığı ne?

20.01.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-14:14) EDHO Sabina Toziya Hastalığı Ne?

Salı akşamlarının sevilen dizisi EDHO'da Hayriye Ana karakterine hayat veren Sabina Toziya’dan gelen haber herkesi üzdü. Diziye veda eden Sabina Toziya’nın hastalığı merak edildi. EDHO Hayriye Ana Sabina Tozina'nın hastalığı ne? İşte haberin detayları...

EDHO HAYRİYE ANNE(SABİNA TOZİYA) HASTALIĞI NE?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanan son bölümünde Hayriye Anne’den kötü haber geldi. Toziya'nın beyninde tümör tespit edildiği haberi tüm sevenlerini üzdü. 72 yaşındaki usta oyuncunun yılbaşı tatili için gittiği Makedonya’dan İstanbul’a dönüşü bayıldığından dolayı apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Doktorlar tarafından kendisine yapılan tetkik sonucunda oyuncunun beyninde tümör olduğu tespit edildi. 4 gün kadar yoğun bakımda kalan usta oyuncunun dün hastaneden taburcu edildi. 

SABİNA TOZİYA KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Sabina Toziya 17 nisan 1946 tarihinde Makedonya'nın Üsküp'te dünyaya geldi. Tam adı: Sabina Ajrula Tozija. Sabina Toziya, Üsküp Devlet Tiyatrosu'nda eğitim almıştır. Türkiye onu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Afife Hatun karakteri ile tanıdı. Ayrıca Öyle Olsun ve Annemin Yarası adlı sinema filmlerinde de rol alan Makedonyalı oyuncu ayrıca Makedonya'da da birçok dizi ve sinema filmlerinde yer almış usta oyunculardan birisidir.

Son olarak Sabina Toziya, ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ailenin annesi Hayriye Çakırbeyli karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Kocasının ölümünden sonra aileyi ayakta tutan Çakırbeyli, geleneklerine bağlı bir Karadeniz kadınıdır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal