Eda Taşpınar'ın tangalı cesur paylaşımı Instagramı salladı

Sosyetik güzel Eda Taşpınar yeni sevgilisi ile Meksika Tulum'da tatil yapıyor. Sosyal medya hesaplarından daha önce de yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Eda Taşpınar Meksika tatilinde çekilip paylaştığı tangalı cesur fotoğrafıyla İnstagramı salladı.

15.04.2022-01:15 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-17:03) Eda Taşpınar'ın tangalı cesur paylaşımı Instagramı salladı

Sosyetik güzel Eda Taşpınar yeni sevgilisi ile Meksika Tulum'da tatil yapıyor. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Eda Taşpınar yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşayan ve ilişkisi kısa süren Taşpınar, şuan yeni aşkı ile Meksika Tulum'da aşk tazeliyor. Instagramda 602 binden fazla takipçisi bulunan 41 yaşındaki Eda Taşpınar, fit vücudu ve güzelliği ile dikkat çekiyor.

Eda Taşpınar bikinili pozu paylaştı

Eda Taşpınar'dan cesur paylaşım

Sevgilisi ile Meksika'da tatil yapan Eda Taşpınar tatilde çekindiği fotoğrafları sık sık Instagram hesabından paylaşıyor. Daha önce paylaştığı fotoğraflarla sıkça gündeme gelen Eda Taşpınar bu sefer cesur tangalı pozuyla Instagramı salladı. Merdivenle indiği bir kuyuya benzeyen alanda deniz keyfi yaparken çektiği tanga bikinili fotoğrafı paylaşan Taşpınar Instagramda yorum yağmuruna tutuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal