Eda Taşpınar her türlü deneyime hazırım dedi! Sosyal medya Taşpınar'ın sözleriyle çalkalandı

Yakın bir süre önce Çağrı Atakan ile ilişkisini bitiren Eda Taşpınar her türlü deneyime hazırım dedi. Sosyal medya Taşpınar'ın sözleriyle çalkalandı.

25.06.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-16:25) Eda Taşpınar her türlü deneyime hazırım dedi! Sosyal medya Taşpınar'ın sözleriyle çalkalandı

Çağrı Atakan ile ilişkisini yakın bir süre önce bitiren Eda Taşpınar’ın bekar hayatı çok uzun sürmemiş gibi görünüyor. Atakan ile ayrıldıktan sonra magazin dünyasına uzun bir süre mesafe koyan ünlü kozmetik girişimcisi Eda Taşpınar’ın yeni sevgilisiyle ilgili paylaşımları ise sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Yakın bir süre önce Çağrı Atakan ile ilişkisini bitiren ve yeni bir aşka yelken açan Eda Taşpınar ‘’Her türlü deneyime hazırım’’ dedi. Sosyal medya Taşpınar'ın sözleriyle çalkalandı.

Eda Taşpınar ‘’Her türlü deneyime hazırım’’ dedi

Çağrı Atakan’dan ayrıldıktan sonra hemen yeni bir aşka yelken açan Eda Taşpınar, yeni sevgilisinin kim olduğunu şimdilik gizliyor. Taşpınar, sevgilisinin kim olduğu ile ilgili sorulara da yanıt vermedi. Fakat Eda Taşpınar’ın son paylaştığı gönderisindeki sözleri sevgilisinin kendisini bile gölgede bıraktı. Taşpınar, yaptığı paylaşımında ‘’Her türlü deneyime hazırım’’ dedi.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar’ın yaptığı bu paylaşımdaki sözleri sosyal medyadaki takipçileri tarafında tepki gördü.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar’dan doğum günü partisi

Arkadaşları Melisa Çakarlar ve Müge Onan ile geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisi düzenleyen Eda Taşpınar, doğum günü bittikten sonra kendisine yöneltilen sorulara herhangi bir yanıt vermedi. Eda Taşpınar, sosyal medya paylaştığı gönderi ile ilgili gelen sorulara ise ‘’Herkes istediğini düşünebilir’’ şeklinde yanıt verdi.

Eda Taşpınar

42 yaşında olmasına rağmen kendisini halen çocuk olarak gören Eda Taşpınar, hayatını artık daha tasasız ve özgür yaşamak istediğini söyledi. Taşpınar’ın bu sözleri de sosyal medyada tartışma yarattı. İş hayatından bir süredir uzak kalan Eda Taşpınar’ın yakın gelecekte tek amacının dinlenmek ve kendisine vakit ayırmak olduğunu söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal