Ebru Şancı’nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı! Eşinin dekoltesini kapatması olay oldu

Ebru Şancı eşi Alparslan Öztürk'ün dekoltesini kapattığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Galatasaray'ın Yıldız futbolcusu Öztürk'ün yaptığı bu hareketi Gergin yine" ve "RTÜK Genel Müdürü"ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. Öztürk'ün yaptığı bu harekete tepkiler gelirken bazı kişilerde ikilinin çok yakıştığını söyledi.

25.06.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-15:17) Ebru Şancı’nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı! Eşinin dekoltesini kapatması olay oldu

Galatasaray'da forma giyen Alparslan Öztürk, eşi Ebru Şancı ile Alaçatı'da keyif yapıyor. Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Ebru Şancı son yaptığı paylaşımıyla gündem oldu. Alparslan Öztürk'ün Şancı'nın dekoltesini kapatması bazı kişilerden tepki alırken, bazı takipçilerden de çok güzel yorumlar aldı.

Sosyal medyada olay oldu

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla Gündem olan Ebru Şancı eşinin dekoltesini kapattı fotoğrafın altına “Gergin yine” ifadelerini not düştü. 

Ebru Şancı'nın Son Paylaşımı Olay Oldu

Daha sonra yaptığı paylaşımda ise eşi için “RTÜK Genel Müdürü” ifadesini kullandı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusundan ise eşinin bu notuna “Hasbinallah” cevabı geldi. Bazı kişiler Öztürk'ün bu hareketine karşı çıkarken bazı takipçiler ise ikilinin birbirine çok yakıştığını ifade etti. 

Gergin Yine Notunu Düştü

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal