Ekranların 'Küçük Gelin'i Çağla Şimşek, güzelliğiyle görenleri mest etti

Bir dönem ekranlarda yayınlanan Küçük Gelin dizisiyle yıldızı parlayan Çağla Şimşek, şimdilerde büyüdü ve çok güzel bir genç kız oldu. Çağla Şimşek'in son halini görenler tanımakta zorluk çekerken, 19 yaşındaki yıldızın güzelliği görenleri mest etti.

25.06.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-15:11) Ekranların 'Küçük Gelin'i Çağla Şimşek, güzelliğiyle görenleri mest etti

Çocuk yaşta setlerle tanışan Çağla Şimşek, bir dönem ekranlarda yayınlanan Küçük Gelin isimli diziyle yıldızı parladı. Masmavi gözleriyle ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Çağla Şimşek'in son hali görenleri mest etti. Şöhreti küçük yaşta tadan ve şuan 19 yaşında olan Çağla Şimşek'in birbirinden farklı fotoğrafları sosyal medya hesabında boy gösterirken Çağla'nın muhteşem değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Küçük Gelin isimli dizide oynarken, ilerleyen dönemlerde ne kadar güzel bir genç olacağının sinyallerini o dönemlerde veren çağla Şimşek, güzelliğinin hakkını verdi ve son haliyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Son olarak 'El Kızı' isimli dizinin kadrosunda yer alan ve ekranlarda boy gösteren genç oyuncu, hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle göz doldurdu.

Küçük Gelin Çağla Şimşek

"Küçük Gelin'in dizinin yıldızı Çağla Şimşek, 19 yaşında bir genç kız oldu"

Küçük Gelin'de gösterdiği performansla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Çağla Şimşek, şimdilerde büyüdü ve güzeller güzeli bir genç kız oldu. 

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Şuan 19 yaşında olan Çağla Şimşek, çok sevdiği oyunculuğu hiç bırakmadı ve ilk olarak "Hayat Devam Ediyor" isimli dizide tol aldıktan sonra "Küçük Gelin" dizisiyle hafızalara kazındı ve sonrasında birkaç projede daha boy gösterdi.

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Reklam firmalarının peşinden koştuğu Çağla Şimşek, sektöre çocuk yaşta adım attı ve kendisini oyunculuk anlamında çok fazla yetiştirdi. Yıllar içindeki değişimiyle de adından söz ettiren çağla Şimşek'in güzelliğini görenler 'Bu kadar da güzel olunmaz ki' yorumunu yapmaktan kendilerini alamadılar.

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Bir kaç reklam filminde de oynayan Çağla Şimşek, bir süre ATV akranlarının izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisinin kadrosunda da yer aldı. İşte, güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Çağla Şimşek'in yıllar içindeki değişimi..

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Küçük Gelin Çağla Şimşek

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal