Eda Ece'den de Destek Geldi: Dava Açılırsa Özge'nin Yanındayız

Güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde başrolü paylaştığı Talat Bulut ile Özge Şimşek arasında yaşanan taciz olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12.06.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-11:40) Eda Ece'den de Destek Geldi: Dava Açılırsa Özge'nin Yanındayız

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülendi.

Arkadaşları ile bir kafede oturan güzel oyuncu mekan çıkışında muhabirler ile sohbet etti.

aynı dizide başrol olarak rol alan Talat Bulut'un 19 yaşındaki Özge Şimşek'e yönelik taciz iddiları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eda Ece'nin yapmış olduğu açıklama ise şöyle;

'Güzel bir sezonun ardından, setin son gününde bir gün önce böyle bir olay yaşandı. Genç bir kız var ortada. Talat Bey ile samimi olmadık, tamamen profesyonelce bir çalışma içindeydik. Olayı yaşayan kızla konuştuk. Talat Bey'i de zaten her gün yayınlardan dinliyoruz. Olay mahkemeye taşındı. Savcı dava açılmasına karar verirse Özge Şimşek'in arkasında duracağız. Mahkeme kimin haklı olduğuna karar verecek. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı.

'ÜNLÜ OLMA GİBİ BİR DERDİ YOK'

Kimse durup dururken böyle bir ithamda bulunmaz. Ben de bir kadınım, benim başıma böyle bir şey gelmese bu tarz bir ithamla kendimi sıkıntıya düşürmek istemem. O kız niye böyle bir şey yapsın? Ünlü ya da oyuncu olma gibi bir derdi yok' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal