Ecinni Tılsımlı Mezar film konusu ve oyuncuları

19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona giren Ecinni Tılsımlı Mezar filmi, korku filmi tutkunlarının araştırdığı yapımlar arasında yer alıyor. İşte Ecinni Tılsımlı Mezar film konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler...

30.06.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:18) Ecinni Tılsımlı Mezar film konusu ve oyuncuları

Sağlam Film’in yapımcılığını yaptığı ve 19 Temmuz 2019 tarihinde gösterime giren Ecinni Tılsımlı Mezar filminin yönetmenlik koltuğunda Mehmet Sağlam oturuyor. Tarihi dönemlerle ilgili bir korku hikayesini konu edinen Ecinni Tılsımlı Mezar filmi 90 dakikalık bir korku filmdir. Korku filmi tutkunlarının dikkatini çeken Ecinni Tılsımlı Mezar film konusu ve oyuncuları arama motorlarını meşgul eden konular arasında yer alıyor.

Ecinni Tılsımlı Mezar filmi konusu nedir?

İki yakın arkadaş Yılmaz ve Sinan, Ecinni adındaki bir filmin sahnelerinden oldukça etkilenir. Filmi çekildiği köye giden ve film hakkında araştırmalar yapan Yılmaz ve Sinan, yanlarında kız arkadaşları olan Eda ve Sema’yı da götürür. 

Ecinni Tılsımlı Mezar

Yolculuk sonrasında köye varan ve köydeki mezarlığa giden grup, 400 yıl önce kolundaki bilezik ile beraber mezara gömülen Ermeni bir rahibenin mezarını açma kararı verir. Fakat grubun bu kararı, bazı gizemli tılsımlarının gücünün ortaya çıkmasına sebep olur. Genç grup yaptıkları bu hareket sonrası zorlu ve korku dolu bir macera yaşayacaktır.

Ecinni Tılsımlı Mezar filmi oyuncuları kimlerdir?

Korku türünden bir yapım olan Ecinni Tılsımlı Mezar filminin oyuncu kadrosu Önem Pişkin, Berkay Berkman, Elis Büşra Kılıç, Aslı Şimşek, Batuhan Zeybek’ten oluşuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal