Ece Ronay kimdir, kaç yaşında? Ece Ronay kiminle evli, hamile mi? Ece Ronay ve kocası Mehmet Bilir hakkında bilgiler

Instagram hesabında 1,2 Milyon takipçiye sahip olan Ece Ronay, TikTok'ta yaptığı paylaşımlarıyla tanındı ve hayranlara sahip oldu. En son geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil'le Whatsapp üzerinden yaptıkları konuşmalarla gündeme gelmişti. Taciz iddialarıyla ve yaptığı paylaşımlarıyla devamlı gündemde olmayı başaran Ece Ronay, şu günlerde hamilelik döneminin mutluluğunu yaşıyor. Peki Ece Ronay kimdir? Kaç aylık hamile? Kaç yaşına? Ece Ronay hakkında bilgiler...

25.03.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-12:15) Ece Ronay kimdir, kaç yaşında? Ece Ronay kiminle evli, hamile mi? Ece Ronay ve kocası Mehmet Bilir hakkında bilgiler

Sosyal medya fenomeni olan ve ''Baba Yorgun, Karpuz'' gibi şarkılarıyla ünlenen Ece Ronay Instagram hesabında 1.2 Milyon, TikTok hesabında 3.8 Milyon takipçiye sahip. Youtube üzerinden paylaştığı Karpuz şarkısı 76 milyon, Hıyar şarkısı 15 milyon, Şiki Şiki şarkısı 84 milyon, Baba Yorgun şarkısı 43 milyon ve Sevesim şarkısı 13 milyon tıklanmıştır. 

Ece Ronay Nereli, Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Ece Ronay 17 Kasım 1991 Diyarbakır doğumludur. Şu anki mesleği şarkıcılık, müzisyenlik olmasına karşın üniversitede Beslenme ve Diyetik Bölümü'nü bitirmiştir. 

Ece Ronay Hamile Mi

Kaç Aylık Hamile?

Ece Ronay uzun süredir iş adamı Mehmet Bilir ile ilişki içerisindeydi. Mehmet Bilir ile güzel giden ilişkilerine bir güzellik daha geldi, hamile kaldı. Henüz evli olmayan genç çift, hamilelik haberi sonrasında nikah masasına oturmaya karar verdiler. Bebek hediyesi olarak eşi Mehmet Bilir, Ece Ronay'a lüks araba hediye etmişti. Ece Ronay şu günlerde 6 aylık hamile. Mutlu bir evlilik ve hamilelik sürdüren Ece Ronay bebeğinin cinsiyetini ve ismini de takipçileriyle paylaştı: Bebeğin cinsiyeti erkek ve ismi de Yiğit Miran olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal