Ece Melisa'nın kardeşi Küçük Ege'den umutlandıran haber geldi!

İzmir'de, restoranda yedikleri yemeğin ardından ablası Ece Melisa (6) hayatını kaybeden, kendisinin de yoğun bakımda tedavi altına alındığı Ege Mercankaya'nın (4) son durumu, ailesini oldukça umutlandırdı.

30.04.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:35) Ece Melisa'nın kardeşi Küçük Ege'den umutlandıran haber geldi!

Belçika'dan tatil için Aydın'ın Didim ilçesinde yer alan yazlık evlerine gelen emlak danışmanı Cihan (37) ve Hasret (33) Mercankaya çifti, 13 Nisan'da İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan AVM'nin en üst katındaki restoranda çocukları Ece Melisa ve Ege ile yemek yedikten sonra Didim'e döndü. Eve geldikten bir süre sonra Hasret Mercankaya ve çocukları rahatsızlandı. Didim Devlet Hastanesi'ne birkaç defa giden hastalara hiçbir şekilde teşhis konulamadı. Ece Melisa'nın 17 Nisan'da durumu gittikçe ağırlaşınca aile fertleri bir kez daha aynı hastaneye gitti. Ece Melisa ile durumu ondan daha iyi olan annesi Hasret Mercankaya, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, Ege Mercankaya ise 1 gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. 

Ece Melisa hayatını kaybetti 

Hasret Mercankaya hastaneden taburcu edilirken, Ece Melisa ise yaşamını yitirdi. Ece Melisa'nın cenazesi, yapılan otopsinin sonrasında Manisa'da toprağa verildi. Ece Melisa'dan alınan örneklerle yapılan otopsi işleminin sonucu beklenmektedir. Tedavisi devam eden Ege Mercankaya'nın ise sağlık durumu ciddiyetini korumaya devam ediyor. Gurbetçi aile, Ege'nin kan tahlil sonucunu ve ona konulacak teşhisi merakla bekliyor. Hasret Mercankaya, başlarına gelen olayı anlatarak, ''Bir gözümüz hastanede diğeri ise adli tıpta. Merakla çıkacak sonucu bekliyoruz. Hala bir teşhis konulamadı. Bir çocuğumu yitirdim, diğerinin ölümüne dayanamam. Merakla çıkacak sonucu bekliyoruz. Az da olsa iyi bir haber geldi. Yüzde 10 çalışan kalbi, yüzde 45 çalışmaya başladı. Ancak böbrekleri şu an çalışmıyor. İnşallah güzel haberler gelecek. Çocuğum iyileşecek'' şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal