Ece Erken'in oğlunun adı ne, babası kim? Ece Erken'in çocuğunun babası

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu geçtiğimiz haftalarda kaybeden Ece Erken’in oğlu Eymen’in babasının kim olduğu sorusu hayranlarının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Ece Erken'in oğlunun adı ne, babası kim? İşte Ece Erken'in çocuğunun babası...

24.05.2022-13:22 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-13:22) Ece Erken'in oğlunun adı ne, babası kim? Ece Erken'in çocuğunun babası

Geçtiğimiz haftalarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı bir saldırı sonucunda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, o günden bu yana gündeme pek gelmiyordu. Ece Erken’in oğlu olan Eymen’in babasının kim olduğu sorusu ise son zamanlarda Ece Erken’in yeniden gündeme gelmesine sebep oldu. Ece Erken’in çocuğunun babasını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden ‘’Ece Erken'in oğlunun adı ne, babası kim?’’ sorusuyla araştırma yapmaya devam ediyor.

Ece Erken'in oğlunun adı ne, babası kim?

Ünlü sunucu Ece Erken’in ilk eşi Tuncer Öztarhan iken, oğlu Eymin’in babası ise ünlü sunucunun ikinci eşi Serkan Uçar’dır. Serkan Uçar ile 2014-2015 arasında 1 sene evli kalan güzel sunucu Uçar’dan Eymen adında bir çocuk sahibi oldu. Ece Erken Serkan Uçar ile 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı. Serkan Uçar’dan önce 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan ile evlenen Ece Erken 2009 tarihinde Öztarhan ile boşandı.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 yılında Çorlu'da doğdu. Erken sunucu ve oyuncu olarak birçok yapımda yer aldı. Aslen Samsunlu olan Erken, babasının subay olması sebebiyle Ağır, Ankara ve Kıbrıs gibi yerlerde bulundu.

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi mezunu olan ünlü isim sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı.

Ece Erken oğlu

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı ve vefat ettiğinde 42 yaşındaydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de silahla vurularak yaşamını yitirmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir?

Benan Kocadereli

Benan Kocadereli, eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirterek ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde davaya, Benan Kocadereli ve Ece Erken katılmamıştı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal