Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

24 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puan Durumu, Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı? Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

24.05.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-13:18) Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

Kanal D ekranlarında hafta içi hergün gündüz kuşağı yapımları arasında izleyicilerle buluşturulan Gelinim Mutfakta, izleyiciler tarafında ilgiyle takip ediliyor. 24 Mayıs Salı günü 937. Bölüm ile ekranlara gelen yarışmada günün birincisinin kim olduğu ve çeyrek altını hangi gelinin kazandığı merak ediliyor.

24 Mayıs Salı günü yeni bölümüyle ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması yine izleyiciler ekranları başına kilitledi. Yarışmanın müdavimleri heyecanla günün birincisini beklemeye başlarken arama motorlarında gelinlerin aldıkları puanlar da araştırılmaya başlandı.

Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

Gelinim mutfakta isimli yarışmanın bugün yayınlanan yeni bölümünde gelinler Bufalo Kanatları yemeğini yaptılar. haftanın ikinci günü için yapılan menü gelinler tarafından özenle hazırlanırken kayınvalideler arasında ortaya çıkan dilekçe konusu programa damga vuran en önemli detay oldu. Yazılan dilekçe yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'in eline geçerken Ergin, dilekçeyi izleyenlerle paylaşıyor. Dilekçede ise bir kayınvalidenin altın bilezik ve çeyreklerin teslimatlarının tarafında yapılması yazarken bunu duyan diğer kaynanalar ve gelinleri şaşkına dönüyor.

Hafta içi her gün gündüz kuşağı yapımlarıyla birlikte yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kanal D'nin vazgeçilmez yarışması Gelinim Mutfakta'nın çeyrek altını kazanan gelini yapılan puanlamalar sonucu belli olurken günün birincisinin kim olduğun da yarışmanın sonunda programın sunucusu Nursel Ergin tarafından ilan edilecek.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal