Ebru Polat sosyal medyayı salladı! Magazin gündemine bomba gibi düştü! İç çamaşırlı cesur pozu ile takipçilerini mest etti!

Şarkıcı Ebru Polat yaptığı paylaşımla gündem oldu. Cesur paylaşımlarına devam eden Ebru Polat takipçileri tarafından beğeni aldı. Ebru Polat'ın iç çamaşırlı pozu haberimizde!

28.05.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-17:21) Ebru Polat sosyal medyayı salladı! Magazin gündemine bomba gibi düştü! İç çamaşırlı cesur pozu ile takipçilerini mest etti!

Yaptığı soru cevap üzerine paylaşmış olduğu iç çamaşırlı pozu ile gündeme bomba gibi düşen Ebru polat yürekleri ağıza getirdi. Sosyal medya da paylaştığı resim ile 1 mi 2 mi 3 mü hangisi güzel sorusunu takipçilerine yöneltti. Yaptığı itiraflarda oldukça dikkat çekti.

İtiraflar paylaştı olay yarattı

Sosyal medya üzerinden İnstagram da soru cevap yapan Ebru Polat takipçilerinin özel sırlarını herkesle paylaştı. Yapılan paylaşımlar ve itiraflar herkesi şok etti.
Ebru Polat'ın takipçilerinden olay itiraflar

İnstagram üzerinden gelen itiraf epey şaşırttı.

İç çamaşırlı cesur pozuna beğeni yağdı

Ebru Polat VİP arabasında verdiği iç çamaşırlı pozunu instagram da paylaştı. Paylaşılan resim takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
Ebru polat iç çamaşırlı pozu

Ebru Polat yürek hoplattı
Ebru polat iç çamaşırlı pozu yürekleri ağıza getirdi!

3 resmi aynı gönderide paylaşan Ebru Polat hangisi daha güzel? sorusunu takipçilerine yöneltti. Takipçilerinden ise Hepsi çünkü sen çok güzelsin yorumunu aldı.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal