Duygu Özaslan yıllar sonra aynı bikiniyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı! "Ne ara bu kadar zayıfladın Duygu!"

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, uzun zamandır aşk yaşadığı basketbolcu Can Maxim Mutaf'la Paris'te dünya evine girdi. 3 gün 3 gece yaptığı düğünle çok konuşulan fenomen, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem oldu. Yıllar önce sarı bikinisiyle görüntülenen ve selülitleriyle dikkat çeken Özaslan, aynı bikiniyle verdiği pozlarıyla görenleri şaşkına çevirdi. İşte, Duygu Özaslan'ın o pozu...

29.06.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-12:02) Duygu Özaslan yıllar sonra aynı bikiniyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı! "Ne ara bu kadar zayıfladın Duygu!"

Yıllar önce sarı bikinisi ile görüntülenen ve selülitleriyle dikkat çeken Duygu Özaslan çok konuşulmuştu.

O zaman çıkan görüntüler sonrasında photshop yaptığı ve kendini zayıflattığı iddia edilen Özaslan, sosyal medyadan açıklama yaparak:

"Mental açıdan iyiyim, fiziksel olarak olmasam da benim için sorun değil. Gerçekten umursamıyorum, beni çekebilirsiniz" diyerek, bulimia nervoza hastalığı olduğunu açıklamıştı.

 duygu özaslan selülitleri

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren sosyal medya fenomeninin eski halinden eser kalmadı.

 duygu özaslan evlilik

Güzel isim, eşiyle birlikte tatil sezonunu açarken her anını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.

 duygu özaslan sarı bikinili paylaşım

Güneşlenirken yine aynı sarı bikinisini giyen Özaslan'ın paylaşımını görenler gözlerine inanamadı. Takipçilerinden binlerce beğeni alan Özaslan'a "Ne ara bu kadar zayıfladın Duygu" yorumları yapıldı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal