Bomba iddia! İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz yeni bir aşka yelken açtı

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu ve yüne kendisi gibi oyuncu olan Aslıhan Gürbüz'ün aşk yaşadıklarına dair ortaya atılan iddia magazin dünyasına bomba gibi düştü. İsmail Hacıoğlu'nun kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdığı yönünde iddialar gündemin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

29.06.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-17:38)

Fox TV'niz izlenme rekorları kıran Mahkum dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ve rol aldığı her projede performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz'ün birlikte oldukları ve aşk yaşadıkları iddiası magazin gündeminin en çok konuşulan konularının başında yer aldı. Gündeme bomba gibi düşen iddialarda çiftin birlikte Karadeniz tatiline çıktıkları söylendi.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz

Bu güne kadar rol aldığı her projede herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, son yer aldığı Mahkum dizisinde de son günlerin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Dizinin sezon finaline yapmasıyla birlikte tatile çıkan Hacıoğlu, tatilini Karadeniz'in güzelliklerini keşfetmek üzerine bir tercih yaptı.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz

İsmail Hacıoğlu'nun Karadeniz turuna ise yalnız gitmediği kalbini kaptırdığı kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile gittiği iddia edildi. Çiftin bir süredir birlikte oldukları ve aşk yaşadıkları öne sürüldü. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz arasında bomba aşk iddiası!

Birsen Altundaş'ın iddialarına göre, geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde kameraların karşısına geçerek muhteşem bir performans sergileyen Aslıhan Gürbüz ile Mahkum’da gösterdiği başarı oyunculuğu ile gönüllere taht kuran ve herkesin hayranlığını kazanan İsmail Hacıoğlu'nun hafta sonu Karadeniz tatiline gittikleri belirtildi.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz

Çiçeği burnunda çift Karadeniz turunda!

Doğaya aşık çiftin diğer meslektaşları gibi güney sahilleri yerine Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih ettiklerini iddia eden Biresen Altuntaş, çiftin tatilleri sırasında birlikte görüldüklerini iddia etti. Diğer taraftan Hacıoğlu'nun, Gürbüz’le çıktığı tatilden akarsu ve orman görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmediği görüldü.

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal