Ebru Polat dur durak bilmiyor! Polat, onlyfans hesabından en beğenilen yerini paylaşacağını duyurdu

+18 paylaşımların bulunduğu onlyfans hesabı açtığını duyuran Ebru Polat, gelen yorumlar üzerine en beğenilen yerini paylaşacağını duyurdu. Güzelliği ile beğenilen Polat, cesur paylaşımları ile gündeme gelirken sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. İşte, Ebru Polat'ın en beğenilen yeri...

29.06.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-11:34) Ebru Polat dur durak bilmiyor! Polat, onlyfans hesabından en beğenilen yerini paylaşacağını duyurdu

Yaptığı paylaşımlar ve cesur pozlarıyla adından bahsettiren Ebru Polat'tan şaşırtan açıklama geldi. Son günlerde adından bahsettiren onlyfans uygulaması şimdide Polat'ın eline geçti. Onlyfans hesabı açtığını belirten Polat, en beğenilen yerini takipçileriyle paylaşacağını açıkladı.

Ebru Polat kimdir?

30 Haziran 1983 yılında İzmir'de dünyaya gelen isim genç yaşlarda müziğe olan ilgisini fark ederek bunun üzerinden ilerledi. Eğitim hayatında ise ters köşe yapan Ebru Polat üniversite hayatında hukuk bölümü tercih etti. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde mezun olan güzel isim kendi mesleğini bir süre sürdürdükten sonra müzik sektörüne geçmeye karar verdi. Aldığı müzik eğitimlerinden sonra ilk şarkısı 'Çetin ceviz' ile piyasaya girdi.

Ebru Polat en beğenilen yeri

Ebru Polat duyurdu: En beğenilen yerimi paylaşcam

Sosyal medyasını aktif kullanan isimlerden olan Ebru Polat yaptığı soru cevap üzerinden gelen soruları yanıtladı. Bu etkinlikle beraber takipçilerine yeni bir onlyfans hesabını açtığını duyuran Polat, artık bu sayfadan paylaşım yapacağını duyururken en beğenilen yerini de paylaşacağını açıkladı.

Ebru Polat

Onlyfans nedir?

Merkezi Londra'da olan içerik abonelik iş modeli hizmeti veren Onlyfans, içerik yaratıcılarının bulunduğu ve üye olanlarında para kazanabileceği yeni bir uygulamadır. Bu uygulamaya giriş yapıp üye olmak için öncelikle kurallar bulunmaktadır. İçeriğinde genellikle +18 paylaşımların yapıldığı bilinmektedir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal