Duy Beni dizisi yayından kaldırıldı mı? Duy Beni dizisi taciz sahnesi büyük tepki topladı

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisinin son bölümündeki taciz sahnesi büyük bir tepki topladı. İnsanlar sahnedeki zorbalık görüntülerini görünce öfkelendi. Peki Duy Beni dizisi yayından kaldırıldı mı? İşte konunun detayları...

16.07.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-16:53) Duy Beni dizisi yayından kaldırıldı mı? Duy Beni dizisi taciz sahnesi büyük tepki topladı

Star TV’nin yeni yaz dizisi olan Duy Beni’nin son bölümünde yer alan görüntüler izleyenlerin büyük bir şaşkınlık ve öfke duymasına sebep oldu. Oyuncu kadrosunu Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak ve Bedia Ener gibi isimlerin paylaştığı Duy Beni dizisinin son yayınlanan bölümündeki bir taciz sahnesi izleyenlerin büyük tepkisini çekti. 

Duy Beni dizisi yayından kaldırıldı mı? 

Dizinin söz konusu sahnesinde maddi durumu yetersiz olan ve okulda burs ile okuyan iki öğrencinin diğer öğrenciler tarafından istemedikleri halde soyularak kamera kaydına alındığı görüldü. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan sahne hakkında bazı kullanıcılar  "Çocukların bilinçaltına ne koymaya çalışıyorsunuz?" ve "Senaristler ne yaptığının farkında mı?" yorumları yaparak tepkilerini ortaya koydu. 

RTÜK’ün Duy Beni dizisinin taciz sahnesi hakkında nasıl bir işlem yapacağı merak ediliyor.

Duy Beni dizisi

Duy Beni dizisi konusu nedir?

Orta sınıf bir mahallede yaşayan Ekim adındaki genç bir lise öğrencisi, bir sabah okula giderken arkadaşı Leyla’ya bir arabanın çarptığını görünce büyük bir travma yaşar. Leyla’ya çarpan araba özel bir okulun içine gider ve iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bu suçun üzeri örtülür ve okul yönetimi de adının karışmış olduğu bu olayın etkilerini azaltmak için mahalledeki üç öğrenciya burs vermeye karar verir. Ekim bu üç öğrenci arasında yer alır ve özel okulda burslu okumaya başlar. Fakat diğer öğrenciler Ekim’e ve arkadaşlarına sosyal durumlarından dolayı kötü muameleler yaşatacaktır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal