Canlı dizi izle: Star TV Duy Beni yeni bölüm yayınlandı!

Her hafta Perşembe günü Star TV ekranlarında yer alan Duy Beni 2. bölümü ile izleyicilerle buluşurken yaşanan olaylar ise heyecanlı dakikalara neden oldu. Lise öğrencilerinin hayatına değinen Duy Beni dizisinin 2 bölümünü tek parça ve full izlemek isteyenler link araştırmasına başladı. İşte, Duy Beni 2.bölüm tek parça izleme linki haberimizde yer almaktadır

15.07.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-10:26) Canlı dizi izle: Star TV Duy Beni yeni bölüm yayınlandı!

Süreç Film imzalı olan Duy Beni dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim Ali Balcı olurken senaryosunu kaleme alan ise Makbule Kosif oldu. 2. bölümü ile ekran karşısına geçen Duy Beni dizisinin yeni bölüm heyecanı başladı. Star TV canlı yayın Duy Beni 2. bölüm full, tek parça izlemek için detaylar haberimizde

Star TV Duy Beni 2.bölüm tek parça izle!

Kanat'ın dolabında maskenin görülmesi üzerine olaylar başladı. Ekim, Selçuk'a Leyla'ya çarpan kişinin Kanat olduğunu söylemesiyle yardım istedi. Selçuk'un Kanat'ı sorgulamasıyla beraber gergin anlar yaşandı. 

Duy Beni 2. bölüm tek parça izle

Kanat Ekim'in gerçeği ortaya çıkarmak için verdiği mücadele karşısında onu engellemek için en yakın arkadaşı Bekir üzerinden tehdit etmektedir. Bunun üzerine Ayşe için ise işler umduğu gibi gitmez ve okula dönmesi hayal olur. 

Duy Beni 2.bölüm tek parça izlemek isteyenler Star TV resmi internet sayfası üzerinden ya da https://www.youtube.com/watch?v=TCuzIEdjv0Y bu linkten izleyebilir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal