Düşük faizli konut kredilerinden sonra otomobil firmaları da yeni kampanyalarını duyurdu!

Açıklanan düşük faizli konut kredisi desteğinden sonra sektörün canlanması beklenirken, otomobil firmaları da bir hamle yaparak taşıt kredisi paketinde beklenen kampanya fırsatlarını açıklamaya başladılar.

13.05.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-11:04) Düşük faizli konut kredilerinden sonra otomobil firmaları da yeni kampanyalarını duyurdu!

Taşıt kredisi paketi kapsamında yapılan kampanya açıklamaları da art arda gelmeye başladı. Düşük faizli kredi ile ev almak isteyen kişiler için kolaylık sağlayacak yeni destek paketinden sonra otomobil firmaları da sıfır otomobil kampanyalarını açıklamaya başladılar. Bahar kampanyasıyla duyurdukları sıfır araç kampanyalarının detayları haberimizde… 

İşte otomobil firmalarının sıfır araç kampanyaları

Nissan Türkiye, Nisan ayı içerisinde başlatmış olduğu düşük faizli uzun vadeli kredi fırsatları ve avantajlı fiyatlar verdiği kampanyasını bu ay içerisinde de sürdürüyor. Bu bağlamda kullanıcılar 24 aya varan yüzde 1’in altında faizli kredi fırsatlarından yararlanabiliyor.

Düşük faizli konut kredilerinden sonra otomobil firmaları da yeni kampanyalarını duyurdu!

Kampanyanın en dikkat çeken hususlarından birisi de ödeme ertelemesi konusunda. Yapılan açıklamalar doğrultusunda tüm kredilerde ödemeyi 6 ay ileriye taşıma seçeneğinin sunulduğu görülüyor.

Şirketten yapılan açıklamalar doğrultusunda, Peugeot Türkiye, Mayıs ayında özgün tasarımları, yenilikçi teknolojileri ve "üstün" sürüş nitelikleriyle binek otomobil ve ticari araç ürün çeşitliliği için çok makul kampanya seçeneklerini vatandaşlara sunuyor.

Opel

Opel, Mayıs ayında da binek ve ticari araçlarda uygun satın alma şartları sunuyor. Şirketin yaptığı açıklama doğrultusunda, markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör'ü ve Pure Panel kokpitiyle öne çıkan en taze modeli Mokka, 100 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi fırsatıyla 689 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. Öte yandan sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve bu meslek gruplarının birinci derece yakınları yeni Opel Mokka'ya ekstra ek indirim hakkıyla sahip olabiliyor.

Renault

Düşük faizli konut kredilerinden sonra otomobil firmaları da yeni kampanyalarını duyurdu!

Renault şirketinin en güvendiği otomobil modellerinden birisi olarak öne çıkan Renault Clio için avantajlı araba kampanyası Mayıs ayında da sürüyor. Bu otomobil 305.900 liradan başlayan fiyatlarla ve kredi desteği ile satışa sunuluyor. Kredi desteği kullanılarak 166.400 lira peşinat ve 3.500 lira aylık taksitle bu otomobil vatandaşlar tarafından satın alınabiliyor.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal