Düşük faizli bayram kredisi veren bankalar hangileri? Bankaların 3 ay ödemesiz bayram ihtiyaç kredisi kampanyaları

Ramazan Bayramı için çok az bir süre kala nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi veren banka arayışına içerisine girdi. 3.5 gün sürecek olan Ramazan Bayramı için kredi veren bankaları sizler için araştırdık. Peki, Bayram kredisi veren bankalar hangileri? Hangi banka ne kadar faizle bayram kredisi veriyor? İşte Bayram Kredisi veren bankalar…

21.04.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-15:12) Düşük faizli bayram kredisi veren bankalar hangileri? Bankaların 3 ay ödemesiz bayram ihtiyaç kredisi kampanyaları

Ramazan Bayramı için sayılı günler kala ihtiyaçlarda artmaya başladı. Nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş hangi bankalardan kredi alabileceği araştırmaktadır. Bayram tatili ile birlikte tatile ya da memleketine gidecek olan vatandaşlar nakit paraya ihtiyaç duymaktadır. Bankaların sağlamış olduğu bayram kredileri merak ediliyor. Peki, Bayram kredisi veren bankalar hangileri? Hangi banka ne kadar faizle bayram kredisi veriyor? İşte Bayram Kredisi veren bankalar…

Bayram kredisi veren bankalar hangileri?

Yapı Kredi müşterilerine müjdeyi verdi. Bayram için başlatmış olduğu kampanya duyurusu yapan Yapı Kredi Banka’sı kredi kullanan müşterilerin kredi taksitlerini 3 aya kadar erteleyecek. 3 ay ertelemeli kredi başvuru yapmak isteyen kişiler Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden başvurularını yapabilirler.

Başvuruyu yapmak için Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesini kullanan müşteriler kullandıkları kanal üzerinden kampanya giriş ekranına girerek "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyasını seçmesi gerekmektedir. Kampanya seçimi yapıldıktan sonra, ilk ödeme tarihi değiştirilmediği sürece kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanya katılımı sağlandıktan sonra vade ödemesi en fazla 36 ay olmakla birlikte öteleme seçeneği de an fazla 90 gün olmaktadır. Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ise ilk taksit ödemelerine yansıtılmaktadır.

Yapı Kredi Bankası tarafından tanımlanmış olan ön onaylı limitiniz bulunuyorsa, limit tutarı kadar kredi kullanma şansınızda bulunmaktadır. Ön onaylı limitler sonrasında banka tarafından tekrar değerlendirme yapılabilmektedir. Duruma göre limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

Bayram Kredisi Veren Bankalar

Bir bayram kredisi de Akbank’tan!

Bayram için nakit ihtiyacı olanlara bir müjde de Akbank’tan geldi. Akbank, "İhtiyaç Kredisi Başvurusu ile İhtiyaçlarını Erteleme! İhtiyaç anında kredin Akbank'ta. Kredine hemen başvur, ödemeye 3 ay sonra başla." kampanyasını vatandaşlara duyurdu.

Akbank sunmuş olduğu kredi fırsatı için 50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.000 TL ve üzeri için 24 aya kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Akbank Mobil uygulaması ve İnternet sitesi üzerinden başvuru yapmak isteyen kişilere 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Krediniz onaylandığında kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca100.000 TL üzeri kredi talebi olan kişiler Akbank şubeleri aracılığıyla başvurularını yapabilirler.

Akbank müşterisi olmanız durumunda Akbank Mobil ve İnternet üzerinden, hiçbir belgeye gerek duymadan kredi alabilirsiniz. Akbank müşterisi değilsen kimlik, gelir durumu ve adresinizi teyit eden belgeler ile Akbank şubelerine gidebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal