Duran yeni sezon yayınlanacak mı? Duran 2. Sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Gain'in sunduğu dizilerden biri olan Duran dizisinin yeni sezonu yayınlanacak mı? 2.sezon ne zaman yayınlanacak?işte merak edilen dizinin detayları sayfamızda yer almaktadır.

06.04.2022-21:05 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-21:05) Duran yeni sezon yayınlanacak mı? Duran 2. Sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Suç, polisiye ve dram türünde içeriği olan Duran dizisinin, ilk sezonu çok büyük ses getirmişti.45 dakikada ve 9 bölümden oluşan dizi ilginç hikayeye sahip.

Almanya'da başlayan hikaye,sonradan Türkiye'de devam etmektedir.Yaşadıkları varoş mahallesinden kurtulup yeni bir hayat kurmak için çabalayan 3 genç, verdikleri hayat mücadelesiyle hayatlarında'ki tek amaç olan varoşluktan kurtulmanın çabasını vermektedir.Uzun badireler atlatacak olan 3 gencin 1.sezonu bu şekilde paylaşılmıştı. 

Duran dizisi 2.sezon ne zaman?

İlk sezonu çok kısa olan dizi,izleyenleri üzmüş olsa'da ,2. sezon yayınlanacak haberleri'de bir yandan sevindirmiş durumda.Genellikle dijital platformlar kısa tutulmakta.Başrol'de Mustafa,Celal ve Duran karakterinin varoş hayatından kurtulmak için verdikleri mücadeleyi izledik.

Yönetmen koltuğunda oturan Yunus Ozan Korkut'un 2.sezon hakkında hala kesin bir açıklama yapmadığı görülürken,2.sezon olacak mı ,olmayacak mı gündemde merak konusu olmaya devam edilecek gibi gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal