See for Me film konusu ve oyuncuları

Film severler için harika bir film önerisi olacak olan 'See for Me' isimli filmin konusu ve oyuncularının yanı sıra film hakkında yorumlar, uzman eleştirileri ve IMDb puanı hakkında bilgilere de ulaşılabilecek bir yazı dizisi hazırladık. İşte, See for Me filmi hakkında spoiler içermeyen detaylar, konusu ve oyuncuları

05.04.2022-23:54 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-23:55) See for Me film konusu ve oyuncuları

Haneye tecavüz ile başlayan ve hayatta kalma dokunuşları ile süslemeleri yapılan gerilim tarzı filmler arasında yer alan See for Me filmi izleyenlerin dost ile düşman taraf arasında seçim yapmasını sağlayabilen bir konu sunuyor. Diğer filmlerde izleyenler genel olarak iyi tarafı seçerken See for Me filmi bu konuda izleyicilere bazı sürprizler sunuyor. Senaryosu ve alt metinleri ve oyunculuklar için .ok yoğun çaba sarf edilmese de dolgulu bir gerilim dizaynının akışının görüldüğü hissediliyor.

See for Me Film Konusu

See for Me film konusu

Hikayenin merkezinde Skyler Davenport'un rol aldığı Sophie karakteri, bir zamanların kayak şampiyonu olan genç kız olarak görülüyor. Yaşadığı bir kaza sonrası gözlerini kaybeden ve hayatı hep simsiyah görmeye başlayan Sophie, annesinin bakmayı reddetmesi sonrsı kendi hayatını kendi istediği bir biçimde şekillendirmeye çalışır. Paraz kazanmak ve böylelikle ihtiyaçlarını karşılamak adına farklı işlere giren Sophie, son işi olan kedi bakıcılığı yapmak için Debra’ya (Laura Vandervoort) ait olan ve şehir merkezine kilometrelerce uzaklıkta olan dağ evine giden yola çıkar.

See for Me Film Konusu

 Debra ile tanıştıktan sonra evin kedisiyle koskocaman malikaneye benzeyen evde baş başa kalan Sophie, etrafı çözmek için kendisinin karanlık yüzü de ortaya çıkmaya başlar. Daha önce gitmiş olduğu evlerden arkadaşlarının görüş yetenekleri ile evin değerli parçalarını çalıp satan Sophie'nın Debra’nın evinden çaldığı pahalı bir şarap ile kendisi hakkında izleyicilere bilgiler verir.

Günler sonra, Sophie'nin bulunduğu eve giren bir grup yankesicilerin eve girişi filmde gerilim ve kaos nabzını iyice yükseltir. O durumda ne yapacağını bir türlü bilemeyen genç kız Kelly’ye (Jessica Parker Kennedy) ulaşarak yardım talep eder ve hikayenin sürpriz sonu da izleyicilere bu durum ile birlikte sunulur.

See for Me Film Konusu

90 dakika süren film, izleyenlere gerilim, aksiyon, toplumsal mesaj gibi pek çok öncüyü etkili olarak sunarken film eleştirmenlerde 7/10 puan almıştır. See for Me filminin IMDb puanı ise 5,8'dir.

Film Oyuncu Kadrosu

- Skyler Davenport – Sophie

- Laura Vandervoort – Debra

- Jessica Parker Kennedy – Kelly

- George Tchortov – Otis

- Joe Pingue – Dave

- Pascal Langdale – Enie

- Natalie Brown

- Emily Piggford

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal