Dünya'nın Konuştuğu Kendini Arayan Adam'dan Olayla İlgili İlk Açıklama Geldi!

Bursa'da kendisi için başlatılan arama çalışmalarına başkası için zannederek katılan Beyhan Mutlu, olayla ilgili ilk defa konuştu.

01.10.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-14:03) Dünya'nın Konuştuğu Kendini Arayan Adam'dan Olayla İlgili İlk Açıklama Geldi!

Bursa'da İnegöl’ün kırsal Çayyaka Mahallesi'nde Jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE ekipleri ormanlık alanda bir şahsın kaybolduğu ihbarını aldılar. Gece saatlerinde alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden 50 yaşındaki Beyhan Mutlu'nun kaybolduğunu öğrenen ekipler arama çalışmaları başlattı. 

Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenmeye başladılar. Kaybolan 50 yaşındaki Beyhan Mutlu, isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu. 

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinin Çayyaka Mahallesi'nde 28 Eylül gecesi ormanlık alanda kaybolan ve ardından ekipler ile beraber kendini arayan Beyhan Mutlu, dünya basınında gündem olmuştu. Kendini arayan Beyhan Mutlu, olayla ilk kez konuştu. ‘’Onlarla beraber yarım saatten fazla aramalara katıldım. Benim olduğumu bilince ekipler, gülümsedi’’ açıklamasında bulundu. Kendisini haberlerde izlemediğini de söyleyen Mutlu, ‘’Olaydan sonra hep çalıştım. Hiç haber okumadım. Burada telefon çok çekmiyor. İnşaatta çalışıyorum. Kayıp olayında bana destek veren jandarma komutanlığı ekiplerine ve arama kurtarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya selamlar. Olan oldu dünya umrumda değil’’ ifadelerini kullandı. 


KENDİNİ ARAMA ÇALIŞMASINA KATILDI

Sabahın erken saatlerinde evinin etrafında gördüğü arama kurtarma ekiplerine yardım etmek amacıyla aralarına katıldığını aktaran Beyhan Mutlu, 

 "Olay günü arkadaşım Mesut ile İnegöl'de işlerimizi hallettik. Gelirken de alkol aldık yanımıza. Sonrasında beraber alkol aldık. Saat geç olunca 'ben dinlemeye gidiyorum' diyerek yanından ayrıldım. Yazlık evde alkol almıştık. Ben dinlenmek için diğer eve gittim. Arkadaşım beni tam anlamamış. Benim geri dönmediğimi görünce meraklanmış jandarmayı ve arama kurtarma ekiplerine haber vermiş. Gece 01.00 gibi uyudum. Sabaha karşı 05.00 sıralarında uyandım. Dışarıda ekipleri görünce yanlarına gittim, ne olduğunu sordum. Kayıp biri olduğunu söylediler. Ben de aralarına karışarak, kayıp olan şahsı aramaya başladım. Kayıp kişinin kim olduğunu bilmeden aramaya katıldım. Yaklaşık yarım saatlik yürüyüşün ardından kayıp olduğu düşünülen kişiye seslerini duyurmak isteyen ekiplerin "Beyhan Mutlu" diye bağırması üzerine ekiplerin kendisini aradığını anladığını söyleyen Mutlu, "Bir süre sonra Beyhan Mutlu'yu aradıklarını söylediler. İsmimi duyunca soğuk ter döküldü. Beyhan Mutlu olduğumu söyledim ama aramaya devam ettiler. Bana inanmadılar. Arkadaşım Mesut beni görünce durum ortaya çıktı. Bir anda ortalık karıştı. Onlarla beraber yarım saatten fazla aramalara katıldım. Benim olduğuma emin olunca ekipler, gülümsedi." İfadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal