Bursa'da Kayıp Olduğu Sanılan Şahıs Kendisini Arama Çalışmasına Katıldı

Bursa'da bir vatandaş kendisi için başlatılan arama çalışmalarını başkası için zannederek saatlerce kendini aradı. Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını sanan Beyhan Mutlu, ''Ben buradayım'' deyince ekipler şaşkına döndü.

28.09.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-17:45)

Bursa'da İnegöl’ün kırsal Çayyaka Mahallesi'nde Jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE ekipleri ormanlık alanda bir şahsın kaybolduğu ihbarını aldılar. Gece saatlerinde alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden 50 yaşındaki Beyhan Mutlu'nun kaybolduğunu öğrenen ekipler arama çalışmaları başlattı.

İSMİYLE SESLENİP ARADILAR

Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenmeye başladılar. Kaybolan 50 yaşındaki Beyhan Mutlu, isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu.

KENDİSİ İÇİN BAŞLATILAN ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arama kurtarma ekipleri, ormanda kaybolan adamı, kayıp adamla birlikte aradıkları ortaya çıktı.

EKİPLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını sanan Beyhan Mutlu, ''Ben buradayım'' deyince ekipler şaşkına döndü. Arama kurtarma ekipleri, arama çalışmasıyla ilgili tutanak düzenleyip kayıp şahsı evine bıraktılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal