Dünyanın konuştuğu genç nasıl hayatta kaldı? Teknik olarak 2 kez öldü!

20 yaşındaki gencin başına gelenler herkesi şok etti! Teknik olarak nasıl 2 kez öldü? İşte detaylar...

01.05.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-13:43) Dünyanın konuştuğu genç nasıl hayatta kaldı? Teknik olarak 2 kez öldü!

Teknik Olarak 2 Defa Ölmüş

İngiltere'de yaşayan Brooklyn Peakman adındaki bir genç Mirror gazetesinin haberine göre kalp rahatsızlığından dolayı yapılan 19 saatlik operasyon esansında iki kez öldü ve komaya girdi.

Ameliyat esnasında felç geçiren genç 17 dakika boyunca teknik olarak ölü kaldı ve komaya girdi.

Doktorlar gencin ailesine kötü habere hazırlıklı olmalarını söyledi fakat genç kaleci Noel'de bir mucizeyle komadan çıktı. Doktorlar gencin yine de kalp nakline ihtiyaç duyduğunu belirttiler.

2 kez öldü dünya şaştı

Mücadelesi Doğduğundan İtibaren Sürüyor

Gencin mücadelesi aslında doğduğunda başlamış. Doğum sırasında kal krizi geçiren yetenekli kaleci bir iki gün içerisinde iki ameliyat birden geçirmiş. Doğumunda yaşadığı problem ise iki ana kan damarının ters yönde olup kanının yanlış yönde akmasıymış

Yeni organlar nakledilmeden önce gencin hayatını kurtaracak iki ameliyat iptal edildi. İlki göğsü açıkken iptal edilirken diğeri ise donör organın eşleşmemesi yüzünden olmadı. Fakat bu kadar olumsuzluktan sonra yine de başarıya ulaşıldı ve Brooklyn en sonunda başarılı bir ameliyat geçirdi. Peakman yeni kazandığı organına ise "Paddy" ismini verdi.

 

“YENİ KALBİM BELKİ SEVMEZ” DİYEREK HAREKETE GEÇTİ!

Genç organ nakli olmadan önce 18 yaşındaki kız arkadaşı Ellie Spencer'a evlilik teklifi etmişti. Sevgisi bu teklife evet yanıtını vermiş ve o anları şöyle özetlemiş: "Evet dediğimde gülümsedi, sanırım bu onu rahatlattı. Ölüme bu kadar yaklaştıktan sonra oldukça endişeliydi.”

Hayatta kalma mücadelesi veren Peakman yeni bir kalbe ihtiaç duyduğunu öğrenmesinin ardından yeni kalbinin onu sevmeyebileceğini söyleyip kız arkadaşıyla nişanlanmamalarının daha doğru olacağını ifade etti.

Futbol Oynayamasa da...

Tabii ki de bu ameliyatlar ve kalp rahatsızlığı Brooklyn'in futbol oynamayacağı anlamına geliyor. Ama o yine de futbol tutkusundan vazgeçmeye niyetli değil. Şimdiki hedefi ise başarılı bir koç olmak olduğunu ifade eden Peakman sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu, operasyonumdan önce yapamadığım birçok şeyi yapabileceğim anlamına geliyor” diyerek adeta yeni hayatında yapacaklarına dair bir ön izleme sundu."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal