Dünyanın En Uzun Bacaklı Kızı Guinness'e Girecek

Dünyanın en uzun bacaklarına sahip kız, 2021 Guinness Dünya Rekorları'na adını yazdıracak. Maci Currin'in bacakları, vücudunun yüzde 60'ını oluşturuyor.

06.10.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-15:15) Dünyanın En Uzun Bacaklı Kızı Guinness'e Girecek

Dünyanın en uzun bacaklarına sahip olduğu bilinen Maci Currin'in önümüzdeki yıl Guinness Dünya Rekorları'na adını yazdırması bekleniyor. Currin'in bacakları, vücudunun yaklaşık yüzde 60'ını meydana getiriyor.

Amerika'nın Teksas eyaletinde bulunan Austin şehrinde yaşamını sürdüren 17 yaşındaki Maci Currin, görenleri hayrete düşürüyor.

Currin, sağ bacağı 134 ve sol bacağı 135 santimetre olmak üzere dünyanın en uzun bacaklarına sahip kişisi oldu.

BACAKLARI, BOYUNUN YÜZDE 60'INI OLUŞTURUYOR

Bacakları, boyunun yüzde 60’ını oluşturan Currin, ilk olarak 2018’de kendine uygun bir tayt bulamayınca özel yapım tayt isteyip istemediği sorulması üzerine ortalamadan daha uzun bacaklara sahip olduğunu fark etti.

'KIYAFET GİYERKEN VE ARABAYA BİNERKEN ZORLANIYORUM'

Uzun boylu insanların kendi boyları ile barışık olmalarına ilham vermek amacıyla 'dünyanın en uzun bacaklı kişisi' unvanının peşinden gittiğini söyleyen Currin, böylesine uzun bacaklara sahip olmanın iyi ve zor yanlarının da olduğunu söyledi.

Currin, kapılardan geçerken, arabaya binerken, kıyafet denerken zorluklar yaşadığını ancak uzun bacaklarının, okulunun voleybol takımında yer almasında avantaj sağladığını ifade etti.

GUINNESS DÜNYA REKORLARI'NA GİRECEK

Öte yandan, Guinness Dünya Rekorları 2021 baskısında yer almayı bekleyen Currin, gelecekte İngiltere’de bir üniversiteye gitmeyi ve dünyanın ‘en uzun profesyonel modeli’ olma rekorunu elde etme hedefinin olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal