'Dünyanın En İyisini, Khabib'i İstiyorum'

UFC249 karşılaşmasında Ferguson’a karşı galibiyet alan Gaethje, Khabib Nurmagomedov’a meydan okudu ve maçın sonrasında “Dünyanın en iyisini Khabib’i istiyorum” ifadelerini kullandı.

11.05.2020-10:23 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-10:17) 'Dünyanın En İyisini, Khabib'i İstiyorum'
Yeni tip coronavirüs sebebiyle bir süredir askıya alınan UFC dövüşleri 8 hafta sonra ilk defa yapıldı. UFC249'da 5.tur karşılaşmasında Justin Gaethje, Tony Ferguson'u 5. rauntta nakavt etti.
Bu zafer sebebiyle 'geçici olarak hafif sıklet şampiyonu' unvanını alan Gaethje, şampiyonluk kemerini almayı kabul etmeyerek Nurmagomedov'daki kemeri istediğini belirtti ve Dağıstanlı sporcuya şu cümlelerle meydan okudu: "Dünyanın en büyük zorluğunu en iyisini istiyorum ve bu Khabib Nurmagomedov. ABD- Dağıstan'a karşı. Sonra İrlanda'ya gidip yapmam gerekeni yapacağım. Conor'la karşılaşacağım. Khabib'e karşı kazan ya da kaybet, umurumda değil yüzde 100 vereceğim. Tüm yaptığım bu. Ve bir keresinde bir cehennemim olacak."
Khabib ise Gaethje'nin meydan okuması ile ilgili, "Çok etkileyiciydi. Tebrikler. Çok akıllıca kavga" şeklinde cevap verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal