Jose Sosa: 'Trabzonspor İçin 2 Teklif Reddettim'

Trabzonspor ile sözleşmesi haziran ayında sona eren Jose Sosa, geleceğine ilişkin Arjantin medyasına açıklamalar yaptı.

11.05.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-09:59) Jose Sosa: 'Trabzonspor İçin 2 Teklif Reddettim'
Trabzonspor ile 12 Haziran'dan itibaren şampiyonluk yarışına tekrar dönecek olan Jose Sosa, ülkesinin medyasına bordo- mavili takımdaki geleceği ve Arjantin’e geri dönme fikri üzerine açıklamalar yaptı.
'DÖNERSEM ESTUDIANTES'TE OYNARIM'
Fırtına'nın deneyimli kaptanı Jose Sosa verdiği demeçte: "Estudiantes için hissettiklerimi her zaman söyledim. Geri döneceğimi de her zaman söyledim ancak başka durumlar için başka bir yol seçersem; insanlar bunu kötü bir şekilde anlayabilirler. Futbolcular anlar için yaşar ve ben şu anda buradayım. Arjantin'de oynayacağım tek kulüp Estudiantes olur; hatta Estudiantes için diğer Arjantin takımlarından gelen teklifleri geri çevirdim." şeklinde konuştu.
'TRABZONSPOR'A SAYGILI OLMAK İSTİYORUM'
Trabzonspor hakkında açıklama yapan Jose Sosa: "Trabzonspor'la sözleşme uzatmak için 2 önemli teklifi reddettim. Gelecek hakkında konuşamam çünkü ne olacağını bilmiyorum. Koronavirüs sorunu ile beraber neler olabileceği konusunda çok fazla belirsizlik var. Trabzonspor'a saygılı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Arjantin medyasından TyC Sports'a olay ile ilgili daha fazla açıklama yapmak istemediğini aktaran Jose Sosa; Trabzonspor'un diğer durumlar hakkında konuşulmasını yanlış bulduğunu söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal