Dünyanın en değerli markaları açıklandı: Neredeyse tamamı aynı sektöre ait

Interbrand, dünyanın en değerli 100 markasını açıkladı. Açıklanan listedeki şirketlerin büyük çoğunluğunun teknoloji alanından çıkması ise dikkat çekti. İşte dünyanın en değerli markaları...

05.11.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 05.11.2022-16:59) Dünyanın en değerli markaları açıklandı: Neredeyse tamamı aynı sektöre ait

Her sene marka değeri açısında dünyanın en değerli markalarını açıklayan Interbrand, 2022 yılı raporunu açıkladı. ‘’En İyi Küresel Markalar’’ adıyla açıklanan listenin ilk sırasında rakiplerine büyük bir fark atan Apple yer aldı. Açıklanan listedeki şirketlerin büyük çoğunluğunun teknoloji alanından çıkması ise dikakt çekti.

Dünyanın en değerli markaları açıklandı

Webtekno’da yer alan habere göre; 482 milyar dolarlık marka değerine sahip olan Apple, listenin ilk sırasında yer alırken, ikinci sırada 278 milyar dolarlık marka değeriyle Microsoft, üçüncü sırada ise 274 milyar dolarlık değeriyle Amazon yer aldı.

Dünyanın En Değerli Markaları 2022

Neredeyse tamamı aynı sektöre ait

Interbrand’in açıkladığı listedeki en değerli markaların önemli bir kısmının otomobil ve teknoloji şirketlerinden oluşması dikkat çekti. İşte dünyanın en değerli markaları:

1-Apple

2-Microsoft

3-Amazon

4-Google

5-Samsung

6-Toyota

7-Coca-Cola

8-Mercedes-Benz

9-Disney

10-Nike

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal