Dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Rumen şarkıcı Minelli soluğu Türkiye'de aldı! Alanya'ya gelen Minelli: "Kibarlık en iyi iletişim yolu"

Sevilen Rumen şarkıcı Minelli, dünya turnesine çıkmadan önce soluğu Türkiye'de aldı. Antalya Alanya'da bulunan bir otelde sahneye çıkan şarkıcı Alanya'ya hayran kaldı.

27.07.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-14:44) Dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Rumen şarkıcı Minelli soluğu Türkiye'de aldı! Alanya'ya gelen Minelli: "Kibarlık en iyi iletişim yolu"

Ünlü Rumen Şarkıcı Minelli, Antalya Alanya'da bulunan bir otelde konser verdi. Alanya'ya ilk defa gelen Minelli, burada katmer bulamadığı için çok mutsuz olduğunu söyledi.

2021'de Rampampam isimli şarkısıyla büyük bir patlama yaşayan Rumen pop starı Minelli, bir otelde konser vermek için Alanya'ya geldi. Hayranlarına oldukça eğlenceli anlar yaşatan şarkıcı, "Rampampam", "MMM" ve "Mariola" gibi sevilen şarkılarını söyledi. Ortalama iki saat sahne alan şarkıcı, kendisini dinleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 minelli

"Katmeri bulamadığım için üzüldüm"

Türkiye'de daha önceden İstanbul konseri için geldiğini ve çok sevdiğini söyleyen Rumen şarkıcı, "Türk yemeklerini ve insanların sıcakkanlılığını beğendim. Daha önce üç kez Antalya'ya geldim ama Alanya'ya ilk gelişim. Alanya'yı çok beğendim ama katmeri bulamadığım için üzgünüm. Ama bir sonraki gelişimde katmeri bulacağım. Türk insanının kibarlığından dolayı mutluyum. Çünkü kibarlık en iyi iletişim yolu. Romanya, Fransa ve birçok ülkede konserim olacak. İnsanların konserlerimde eğlendiğini, şarkılarıma eşlik ettiğini görmek benim için en önemli kısım"  dedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal