Dünya Onu Konuşuyor! Henüz 10 Yaşında Olan Pixie Curtis: Emekliliğime Az Kaldı

Pixie Curtis isimli 10 yaşındaki kız henüz küçük yaşta olmasına rağmen isterse 15 yaşında emekli olabilir.

15.01.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:54) Dünya Onu Konuşuyor! Henüz 10 Yaşında Olan Pixie Curtis: Emekliliğime Az Kaldı

Pixie Curtis isimli 10 yaşında olan kız henüz çok küçük bir yaşta olmasına rağmen multimilyoner olmayı başardı. İş hayatına da erken atılan ve iki şirket sahibi olan Pixie Curtis isimli dünya basınında da geniş yankı uyandırmış durumda.

İSTERSE 15 YAŞINDA EMEKLİ OLABİLİR

Henüz 10 yaşında olan ve iş hayatındaki girişimleri sayesinde iki şirket sahibi olan Pixie Curtis yapmış olduğu açıklamayla dünya basınında konuşulmaya başlandı. Avustralya'da hayatına devam eden 10 yaşındaki Pixie Curtis adını taşıyan bir kız çocuğu girişimcilik ruhu sayesinde iki şirket sahibi oldu. Kısa bir süre içerisinde sosyal medyada da ünlenen Curtis, isterse 15 yaşında emekli olabileceğini açıkladı.

Hala ilkokulda öğrenci olan Pixie Curtis, aynı zaman dahilinde de multimilyoner bir iş insanı. Şimdiden büyük kârlar elde eden iki oyuncak şirketinin sahibi olarak hayatına devam eden kız çocuğu aynı zamanda da sosyal medyada fenomen. Ailesinin yardımıyla kurmuş olduğu şirketler sayesinde büyük kitlelere hitap etmeyi başaran Curtis, istediği takdirde 15 yaşında emekli olabileceğini dile getirerek büyük bir şaşkınlık yarattı.


AYLIK GELİRİ ORTALAM 21 MİLYON DOLAR

Curtis, ailesinin de yardımıyla 'Pixi's Fidgets' isimli oyuncak şirketini kurdu. Annesini Roxy Jacenko'nun vermiş olduğu destekle genç yaşında iş hayatına atılan Curtis, bir yandan da eğitim yaşamına devam ediyor. Geçmiş olduğumuz yıl piyasaya sürülen oyuncakları 48 saat içerisinde tükenen şirket yıllık olarak da büyük bir karlılıkla sektör içerisinde yer alıyor. Oyuncak şirketinin yanında Curtis'in bir de annesiyle birlikte kurmuş olduğu saç aksesuarının üretildiği bir şirketi daha var. Curtis'in geliri tam olarak bilinemese de kız çocuğunun aylık kazancının 21 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilmekte.

İSTESE 15 YAŞINDA EMEKLİ OLABİLİR

Küçük kızın annesi Jacenko, Avustralya haber kanalına yapmış olduğu açıklamada, 'Kesinlikle ben 100 yaşıma kadar çalışacağım ve Pixie 15'inde emekli olacak. Aile arasında en sık yaptığımız şaka bu. Kimin daha akıllı olduğunu kesinlikle biliyorum.' ifade etti.


SOSYAL MEDYADA POPÜLER OLDU

10 yaşındaki Curtis'in girişimcilik çalışmalarının gündeme gelmesi neticesinde kız çocuğu kısa bir süre içerisinde sosyal medyada 100 binden fazla takipçiye ulaştı. Başarısına rağmen annesi Jacenko, Curtis'in şirkette çalışmak zorunda olmadığını ifade ederek, 'İlk günden beri söyledim, Pixie öne çıkmak istemediği veya şirketlerle ilgilenmek istemediği anda yeniden oturup konuşacağız, değerlendireceğiz. Ama şimdilik mutlu, çok şey öğreniyor.' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal