Yunanistan Yerel Seçimlerin 2'nci Turu İçin Sandık Başına Gidiyor

Yunanlılar, yerel seçimlerin 2'nci turunda oy kullanmak için yarın sandığa gidiyor.

01.06.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-17:25)

Yunanlılar, yerel seçimlerin 2'nci turunda oy kullanmak için yarın sandık başına gidiyor. Türk azınlığı temsil eden Dostluk, Eşitlik, Barış Partisi 2’nci tura kalan Önder Mümin’e destek çağrısnında bulundu.

Yunanistan yerel seçimlerin 2'nci turu için yarın oy kullanılıacak. Türk azınlığın yoğun olarak ikamet ettiği Batı Trakya'da da seçim heyecanı sürüyor.

Batı Trakya'daki Yassıköy Belediyesi için bir Türk bir de Yunan aday karşı karşıya gelecek.

TÜRK ADAYA DESTEK ÇAĞRISI  

Batı Trakya Türk azınlığını siyasi alanda temsil eden Dostluk, Eşitlik, Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, seçim öncesinde Yassıköy'ü ziyaret ederek, 2’nci tura kalan Türk Belediye Başkan Adayı Önder Mümin için soydaşlara destek çağrısında bulundu.

Asafoğlu, Yassıköy Belediye Başkan Adayı Önder Mümin’i desteklediklerini ifade ederek, "Önümüzde şimdi bir de eyalet ve belediye seçimleri var. Bizler Yassıköy Belediyesinde tabii ki de Türk adayı destekliyoruz. Öyle inanıyorum ki Yassıköy Belediyesi bir kere daha Batı Trakya Müslüman Türk azınlığının kuvvetini, iradesini, davasını kanıtlayacaktır. Ve tekrardan oylarımız tabii ki Türklere" sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal