Yunanistan Savunma Bakanı Apostolakis: Türkiye'nin S-400 Alması Ege Bölgesindeki Durumu Değiştirecek

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi almasıyla Ege bölgesindeki hava sahası kontrolü noktasında durumun tamamen değişeceğini belirtti.

19.04.2019-15:05 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-14:54) Yunanistan Savunma Bakanı Apostolakis: Türkiye'nin S-400 Alması Ege Bölgesindeki Durumu Değiştirecek

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada, Türkiye ve Yunanistan arasındaki ikili ilişkilere dair değerlendirmelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ikili ilişkilerinin olumlu bir düzeyde olduğunu söyleyen Evangelos Apostolakis, "Bir araya gelip konuştuğumuz zaman görüşleri samimi ve iki bakan olarak Ege'de tansiyonun indirilmesi amacıyla yetkilerimiz kapsamında çözümeler arıyoruz" ifadesinde bulundu.

'HATA YAPMAZSAK BİR ŞEY OLMAZ'

Ege Denizi'nde bir askeri kaza ya da olay tehlikesi ihtimaline karşı bir endişesi olmadığını belirten Yunan Bakan, "Eğer hata yapmazsak böyle bir şey olmaz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Evangelos Apostolakis, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alımı hakkında ise "Bölgede (Ege), hava sahası kontrolü noktasında durumu tamamıyla değiştirecek" yorumunu yaptı.

 Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal