Yeni Zelanda’da Bir Evde Patlayıcı Madde Tespit Edildi

Yeni Zelanda'nın Christchurch şehrindeki bir evde ele geçirilen patlayıcı madde ve mühimmat üzerine polis acil durum alarmı verdi.

30.04.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-13:15)

Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrindeki boş bir evde patlayıcı madde olduğu belirtilen paket ve mühimmat tespit edildiği açıklandı.

Radyo Yeni Zelanda’nın haberinden elde edilenlere göre, Christchurch’ün Phillipstown bölgesindeki bir evde içinde patlayıcı madde bulunan paket ve mühimmat tespit edilmesi sebebiyle bölge kordon altına alındı.

Boş evde "şüpheli eşya" ihbarı alan ve bölgeye sevk edilen polis ekipleri, tedbir olarak Newcastle, Glasgow ve Harrow sokaklarındaki evleri tahliye etti.

Halktan bölgeden uzak durmasını talep eden ve mahalleyi kontrol altına alan poliler, bulunan paket ve mühimmatın Yeni Zelanda Savunma Kuvvetleri Patlayıcı Mühimmat İmha Birimi tarafından güvenli bir hale getirilene kadar bölgeye giriş çıkışları kapattı.

OLAYA İLİŞKİN 1 KİŞİ YAKALANDI

Canterbury Polis Müfettişi John Price, söz konusu maddelere ilşkin yakalanan ve gözaltına alınan 33 yaşındaki bir erkeğin polise ifade verdiğini açıkladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal