Yeni Zelanda Göçmenlik

Yeni Zelanda yaşam? Yeni Zelanda'da yaşamak istiyorum? Yeni Zelanda oturma izni? Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik.

15.05.2018-22:35 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-22:26) Yeni Zelanda Göçmenlik

Bir devlette immigration yani göçmenlik bürosu olması, tabiki bu devletin insan gücüne olan gereksinimini gösterir. Fakat bu devletler, eğitimli, sağlıklı, becerikli insanları almak isterler. Bunun karşılığında sundukları ise standart ve görece güvenli bir hayattır.

Eğer yurtdışında yaşamayı veya eğitim almayı istiyorsanız, üzerine düşünmeniz gereken bir çok mesele olacaktır. Aşağıda size rotanızı çizmenizde yardımcı olacak bazı bilgiler vereceğiz.

Student / Öğrenci vizesi ile gelmek;

Türkiye'de yurtdışı eğitim danışmanlığı sağlayan pek çok kurum var. Bu kurumlar ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlıyorlar. Bu firmalar aracılığıyla yalnızca dil kursuna değil, bu devletlerde ihtiyaç olan alanlarda eğitim alabileceğiniz okullara da gidebilirsiniz. Hatta bu tür okullara gitmek eğer bu devletlerde çalışmak istiyorsanız sizin için daha yararlı olacaktır.

Çalışma vizesi ile gelmek;

Bunun için tabiki gerekli İngilizcenizin olması ve iyi bir CV'nizin de olması gereklidir. Bazen çok büyük yerlerde tecrübeniz olmasa bile, beceriniz bu devletlerde aranan bir özellik olabilir. 

Oturum başvurusunu bulunduğunuz yerden yapmak;

Yine diliniz, eğitiminiz, bu devlette aranan şartlara sahip olmanız gibi özelliklerinizle Yeni Zelanda'ya gitmeden oturum başvurusu yapabilirsiniz. Unutmayın, bu başvuruyu yapabilmek için İngilizcenizin yeterliliğini göstermek için IELTS General English genel ortalamanızın 6,5 olması lazımdır. 55 yaşın altındakiler bu bölümden başvuru yapabilir. Daha ayrıntılı bilgi için Yeni Zelanda'nın göçmenlik sitesine şu linkten bakabilirsiniz. https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/options/live-permanently

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal