Yeni Zelanda Başbakanı Ardern Türk Aileye Başsağlığı Mesajında Bulundu

Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, Christchurch şehrinde meydana gelen terör saldırısı neticesinde yaşamını yitiren Zekeriya Tuyan için başsağlığı mesajında bulundu.

03.05.2019-09:26 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:22)

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Christchurch şehrinde yaşanan terör saldırısından ağır yaralı olarak kurtulan fakat tedavi olduğu hastanede dün hayatını kaybeden Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan için başsağlığı mesajında bulundu .

Başbakanlığın resmi sayfasından mesaj paylaşan Başbakan Ardern, “Dün gece Christchurch Hastanesinde yaşamını yitiren bu adamın ailesine ve topluluğuna yürekten başsağlığı diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Zekeriya Tuyan’ın saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulduğundan beri yoğun bakımda olduğunu belirten  Ardern, "Hepimiz en iyisini umuyorduk fakat Nur Camii’ndeki saldırıda aldığı yaralardan dolayı daha fazla dayanamadı. Bu acı haber Türkiye ve Yeni Zelanda'da hissedilecek." sözlerini aktardı.

YENİ ZELANDA TERÖR SALDIRISI

Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrindeki Nur ve Linwood camilerine 15 Mart 2019 Cuma günü düzenlenen terör saldırısında 50 kişi yaşamını yitirmiş, Zekeriya Tuyan ile birlikte 50 kişi de yaralanmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal