Venezuela Dışişleri Bakan Yardımcısı: Yapılacak Tüm Saldırılara Cevap Vermeye Hazırız

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, günün erken saatlerinde muhalefetin kendisini öldürmeyi ve orduda kaos çıkarmayı planladığını ve Caracas'ın olası saldırganlığı önlemek için milis kuvvetlerinin sayısını artıracağını belirtti.

04.04.2019-14:59 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-14:56) Venezuela Dışişleri Bakan Yardımcısı: Yapılacak Tüm Saldırılara Cevap Vermeye Hazırız

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, Caracas'ın olası saldırganlığı önlemek için milis kuvvetlerinin sayısını artıracağını belirtti.

Venezüella Dışişleri Bakan Yardımcısı Ivan Gil Perşembe günü yaptığı açıklamada, hükümetin ülke içinden ve ya dışından gelen tüm saldırıları durdurmaya hazır olduğunu belirtti.

Bakan Yardımcısı Gil ayrıca halkın, kendini geçici başkan ilan eden muhalif lider Başkan Juan Guaido'ya duyduğu güvenin giderek azaldığını belirtti.

SALDIRILARA CEVAP VERMEYE HAZIRIRIZ

Dışişleri Bakan yardımcısı Guaido’nun düzenlediği sokak mitinglerini de hatırlatarak, "Yaklaşan mitingler, ulusal güvenlik için herhangi bir tehdit oluşturmuyor. Ancak, vatandaşlara saldırmak gibi düşmanca bir tehdit ortaya çıkarsa, o zaman yanıt vermek için hazır olacağız" dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal