Türkiye'nin Yaptırım Kararı ABD Basınında Vurgun Etkisi Yaptı!

Türkiye'nin ABD mallarına ilave vergi koyması ABD basınında da büyük yankı uyandırdı. CNN haberi verirken "Türkiye ABD ürünlerine yeni tarife ile ağır tokat attı" dedi.

16.08.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-11:28)

ABD'yle Türkiye arasında rahip Brunson'un tahliye isteği ile ateşlenen kriz sürerken Türkiye'nin ABD saldırılarına cevabı Amerikan basınında yorumlandı. CNN kanalı haberi aktarırken alt yazısında "Türkiye ABD ürünlerine yeni tarife ile ağır tokat attı" yorumunu yaptı.

TÜRK LİRASI DEĞER KAZANMAYA BAŞLADI

Hafta başından beri ekonomide BDDK, Merkez Bankası ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yaptığı hamlelerle Türk Lirası, dolar karşısında değer kazanmaya başladı.

"TÜRKİYE İLE TİCARİ SAVAŞ ABD BORSALARINI BATIRDI"

Türkiye'ye dönük ekonomik savaş açan ABD'nin adımları başarıyla savuşturulurken bu durum ABD basınında da yer aldı. Amerikan CNN kanalı "Türkiye ile ticari savaş ABD borsalarını dağıttı" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE AĞIR TOKAT ATTI"

Zira ABD borsaları Dow Jones ve S%P 500 son 2 ayın en düşük performansını gerçekleştirdi. S&P 500 endeksi son 6 seansta peş peşe düşmeyi sürdürdü. Dow Jones 300 puan, yani yüzde 1 değer yitirdi. CNN kanalı haberi aktarırken alt yazısında "Türkiye ABD ürünlerine yeni tarife ile ağır tokat vurdu" yorumunu yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal