Türk Asıllı Doktor Trump’ın Ekibine Katıldı

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, Türk asıllı doktor Mehmet Öz Trump’ın spor, sağlık, beslenme ekibinde 2 yıl süreyle görev yapacak.

05.05.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-14:30) Türk Asıllı Doktor Trump’ın Ekibine Katıldı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin en ünlü doktorlarından biri olan Dr. Mehmet Öz'ü spor, sağlık ve beslenmeden sorumlu danışma kuruluna aldı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, kurula Dr. Öz'ün yanı sıra, eski vücut geliştirme sporcusu Lou Ferrigno ile New England Patriots takımının antrenörü Bill Belichick de katıldı.

Kurula katılan isimlerin iki yıl süreyle kurulda görev alacağı belirlendi.

ABD'de bir televizyon programında şov yapan Mehmet Öz, başkan adaylığı sürecinde Donald Trump'ı programına da konuk etmiş, Trump programda sağlık durumunu ve kontrollerinin sonuçlarını açığa kavuşturmuştu.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklama sonrası kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Dr. Mehmet Öz, "Gençlerimizin yaşam tarzını geliştirmek için çalışmaya sabırsızlanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Dr. Öz'ün Trump'ın danışma kuruluna dahil olacağının açıklamasından sonra ABD basını da geçtiğimiz senelerde yaşanan bir tartışmayı yeniden gündeme getirdi.

2014 yılında, televizyon prgoramında reklamını yaptığı zayıflama ürünlerinin sağlığa faydasız olduğu iddiaları nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Dr. Öz, ABD Kongresi'nde konuyla ilgili ifade vermişti.

Son Dakika dünya Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal