Tunus'ta İsrail'e Turistik Gezi Düzenleyen Acenteye Soruşturma İstemi

Tunisia Bay Travel'a ilişkin 'işgal kuvvetleriyle koordineli olarak Ürdün ve Kudüs üzerinden İsrail'e turistik gezi gerçekleştirdiği' gerekçesiyle soruşturma açılmasını talep etti

25.05.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-15:32)

Tunus'un en büyük sendikası Tunus Genel İşçi Sendikaları (UGTT), yerel turizm acentesi Tunisia Bay Travel'a ilişkin 'işgal kuvvetleriyle koordineli olarak Ürdün ve Kudüs üzerinden İsrail'e turistik gezi gerçekleştirdiği' gerekçesiyle soruşturma açılmasını talep etti.

UGTT tarafından yapılan azılı açıklamada, ülkede faaliyet gösteren "Tunisia Bay Travel"ın "işgal kuvvetleriyle koordineli olarak Ürdün ve Kudüs üzerinden İsrail'e turistik gezi düzenlediği" iddia edilerek, ülke siyasetine ters şekilde İsrail ile "normalleşme" yoluna giden acenteye ilişkin soruşturma açılması istendi.

Söz konusu acentenin 27 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde İsrail'de gidilecek mekanlara ilişkin seyahat programını sosyal medyadaki sayfasında paylaştığı belirtilen açıklamada, ilgili makamlara "Tunisia Bay Travel"ın yanı sıra İsrail ile bu tür çalışamalar içerisinde olan tüm acentelerin ruhsatlarının iptal edilmesi çağrısında bulunuldu.

ACENTE, SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ  

Yerel seyahat acentesi "Tunisia Bay Travel" ise UGTT tarafından kendilerine yöneltilen suçlamaları gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Tunisia Bay Travel tarafından yapılan açıklamada, "bu tür haberlerin yayılmasında siyasi emelleri olan bazı tarafların rol oynadığı" öne sürüldü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal