Trump'tan ABD'deki İntihar Saldırısına Yönelik Açıklama

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir fabrikaya yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından 6 can kaybının olduğu bildirildi.

27.02.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-09:27) Trump'tan ABD'deki İntihar Saldırısına Yönelik Açıklama

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir fabrikaya yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından 6 can kaybının olduğu bildirildi.

Amerikan basınından aktarılan bilgiye göre, silahlı bir saldırganın etrafa ateş açtığı, bunun sonucu olarak da 6 kişinin hayatını kaybettiği ardından da saldırganın da ihtihar ettiği açıklandı.

Milwaukee Polis Departmanı tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada ise polisin ''kritik bir olaya'' müdahale ettiği kaydedildi. Aynı açıklamada vatandaşlardan o bölgeden uzak durmaları tavsiye edildi.

Saldırının nedeni ve saldırganın kimliğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

TRUMP'TAN ÖLÜ SAYISINA YÖNELİK AÇIKLAMA

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Milwaukee kentindeki silahlı saldırıya yönelik bir değerlendirmede bulundu.Amerikan medyasının ilk tespitlerine göre saldırganla beraber 7 kişinin öldüğü belirtirilirken Trump, can kaybının 5 olduğunu açıkladı. Trump, konuya ilişkin "Aşağılık bir saldırgan tarafından vurularak öldürülen 5 kişinin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal