Tel Aviv'den Tahran'a: Burada Yağmur Yağarsa Orada Sel Olur

Tahran güçlerinin Suriye üzerinden İsrail'e roket saldırısı gerçekleştirdiği iddiasıyla Suriye'deki İran hedeflerini vuran İsrail'in Savunma Bakanı Avigdor Liberman, ‘’İran bize yağmur yağdırırsa biz onlara sel oluruz’’ şeklinde konuştu.

10.05.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-16:55)

İsrail ordusu Tahran güçlerinin Suriye'den İsrail'e yaklaşık 20 roket attığı iddiası üzerine Suriye'deki İran mevzilerine son senelerin en ağır hava harekatını yaparken, Tarhan İsrail'e gerçekleştirilen hava saldırısının İran askeri güçleri tarafından yapıldığı iddialarını yalanladı.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'sa Kudüs'te katıldığı bir konferansta saldırıyla alaklı bir konuşma yaptı. İran askeri güçleri tarafından atıldığı iddia edilen roketlerin Suriye sınırlarına düştüğü ya da İsrail hava savunma sistemleri tarafından vurulduğunu, harekatta İsrail tarafında can veya mal kaybı yaşanmadığını ifade etti.

Bakan Liberman, "Onlara bir deyişi hatırlatmak isterim. Burada yağmur yağarsa orada sel olur. Bu defteri şimdilik kapatmış olduğumuzu ve herkesin bundan ders aldığını umuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal