Suudi Prens'i Arjantin'de Can Korkusu Sardı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, G20 Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapmakta olan Arjantin'de kendisi için hazırlanan otelde kalmak yerine başkentteki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin rezidansını tercih ettiği iddia edildi.

01.12.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-09:25) Suudi Prens'i Arjantin'de Can Korkusu Sardı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, G20 Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapmakta olan Arjantin'de kendisi için hazırlanan otelde kalmak yerine başkentteki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin rezidansını tercih ettiği iddia edildi. Arjantin yerel haberlerinde, başkent Buenos Aires'te gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'nde Muhammed bin Selman'ın, kendisi için özel hazırlanan lüks otel yerine Suudi Arabistan'ın Buenos Aires Büyükelçiliği’ndeki rezidansta kaldığı belirtildi.

Belirtilenlere göre Veliaht Prens, Arjantin'de kendisine karşı yapılan protestolar sebebiyle rezidansta kalmayı tercih etti. Diğer yandan Suudi Prens’in yakınındakilerin de suskunluğu sürmekte. Veliaht Prensin basın görevlileri bin Selman'ın Buenos Aires'teki ikameti ile ilgili bilgi vermekten kaçınırken, prensin G20 zirvesi kapsamındaki programı da belirsizliğini sürdürüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal